Login
Kommende Træf
februar 2018
mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag søndag
29. januar 2018 30. januar 2018 31. januar 2018 1. februar 2018 2. februar 2018 3. februar 2018

ACC Vinterfest

ACC Vinterfest
4. februar 2018

ACC Vinterfest

ACC Vinterfest
5. februar 2018 6. februar 2018 7. februar 2018 8. februar 2018 9. februar 2018 10. februar 2018 11. februar 2018
12. februar 2018 13. februar 2018 14. februar 2018 15. februar 2018 16. februar 2018 17. februar 2018 18. februar 2018
19. februar 2018 20. februar 2018 21. februar 2018 22. februar 2018 23. februar 2018 24. februar 2018 25. februar 2018
26. februar 2018 27. februar 2018 28. februar 2018 1. marts 2018 2. marts 2018 3. marts 2018 4. marts 2018
Begivenheder

Arkiv for november 2009

Bestyrelsesmøde 4.okt.

REFERAT AF FDA BESTYRELSESMØDE 4 OKTOBER 2009 I AMERICAN STREETMACHINES LOKALER.

Mødt var:

Formand                                        Arne Osbahr.                   

Næstformand                                 Troels Kastoft

Bestyrelsesmedlem                       John Almy

Bestyrelsesmedlem                      Aksel Kjølhede

Suppleant                                     Allan Pawlik

Suppleant                                     Henrik Boble Hansen

Gæst                                               Dennis Nielsen fra ACC  (mulig opstilling til bestyrelsen)

Gæst                                               Helle (Aksels kone) fra LF.Cruisers       (Mulig opstilling til bestyrelsen)

Fraværende:

Kasser                                           Lisbeth Wähner

Sekretær                                       Peter Skjold

Arne bød velkommen kl.11.30. Troels var på vej. Peter Skjold havde meldt afbud, så John Almy måtte agerer som sekretær og lave referat. Lisbeth havde sendt afbud dagen før, så Arne fik en telefonisk kontostatus fra Lisbeth.

Arne og John mangler stadig, at udleverer omkring 300 håndbøger til de klubber der endnu ikke har betalt.. Der skal sendes velkomstpakker ud til 3 nye klubber. Jalopy Cruisers, Golden Gate og LF. Cruisers. En interesseret, nemlig Macho Costum havde også meldt sig på banen som interessegruppe. Han blev diskuteret og godkendt, da bestyrelsen mente, at han tilførte FDA noget.

Arne skal sikre, at der kommer nyt FDA loge på hjemmesiden.

Der skal bruges flere nye bestyrelsesmedlemmer til FDAs generalforsamlingen i Holstebro 23. januar 2010.

Derfor havde bestyrelsen til dette møde inviteret 2 mulige kandidater. Arne skal derfor maile en opfordring ud til klubberne om, at stille med kandidater.

2010 udgaven af Håndbogen skal i gang nu. Arne påtager sig ikke opgaven alene i år, da han også er formand. Planen er, at hele bestyrelsen deltager i arbejdet med den nye håndbog. Arne deler håndbogen op i flere opgaver og kontakter de enkelte bestyrelsesmedlemmer. Bogen skal have nye annoncører og være nået så langt, at kun tilretninger mangler til generalforsamlingen.

FDA skal også bruge en ny webmarster i 2010. Freddy fra Route 66 har hjulpet til i år, da Kent fra Daydreamers sprang fra først på året. Det er muligt vi skal have en hel ny hjemmeside.

Peter Skjold skal i gang med, at forberede generalforsamlingen 2010 i Holstebro. Peter må søge lidt hjælp hos Jette, der i mange år som sekretær har ordnet dette.

Vi skal videre i vores ”miljøudvalg” (Aksel, kaptajnen og Peter) Vi skal have rykket lidt i Dansk Folkeparti, vedrørende den særlige sag om miljøtillæg ved import af biler der kører under 16 km/l. FDAs formål var jo, at få tillægget fjernet for biler ældre end 35 år.

Da Lisbeth igen havde meldt afbud, havde Arne en status på økonomien med. Lisbeth havde sendt regninger ud til vores annoncører ud i FDA håndbogen, så nu venter vi på lidt flere indtægter i kassen. Lisbeth havde påtaget sig, at kikke på det meget mangelfulde referat FDA fik leveret fra et medlem fra Moparclubben sent på året. Dette er endnu ikke sket, så Arne har som opgave, at få dette referat færdigt, på denne eller anden måde. FDA står nemlig stadig uden referat fra generalforsamlingen 2009.

Bestyrelsen mangler stadig opdateret medlemslister og et opdateret regnskab. Håber at få det til bestyrelsesmødet 22. november.

Campingvognens færden i 2009 blev diskuteret. Campingvognen har været mange steder og det har været dyrt. Der blev snakket værdi om den færden. Der snakket om en anden måde, at synliggøre FDA på. Nye skilte til campingvognen er ved, at være udfærdiget. Nye foldere, samt nye banner på begge sider af campingvognen, så man bedre kan se, at det er FDAs campingvogn. Det blev nævnt, at der havde været meget øldrikkeri ved FDA campingvognen i sommer, og det blev derfor besluttet, at FDA ikke længere giver øl på foreningens regning og, at vi samtidig henstiller til medlemmerne, at campingvognen ikke bruges til øltelt.

Campingvognen er til Bilmesse i Fredericia 17. + 18. oktober, samt til Fast and Furious i Bellacentret 30. + 31. oktober samt 1. november.

Venstre side af campingvognen er i dag ledig. John har snakket med Cartex om denne side. John følger op.

Troels har stadig opgaven med forsikringsselskabet Alm. brand. de tager nu også nyere amerikanerbiler på veteranstatus til en rimelig pris. Kontakt Thomas fra alm. brand Tlf. 35 47 47 47 eller 21 371 904.

Troels har også med miljø og amerikanerbiler at gøre. Troels har et indlæg på ”miljøkonferencen”, som efter denne bliver offentliggjort.

Troels laver indlæg på FDAs hjemmeside.

Aksel kører stadig på med afgiftsager men modtager sjældent noget fra medlemmerne, og skal til at se nærmere på den nye besigtigelse der skal ske af alle veteranbiler der skal afgiftberigtigelse. I første omgang virker det bare som ”nyt mælk på gamle flasker”. Vi har jo førhen og skulle stille med bilerne, så det er der jo ikke umidbart noget nyt i. Jens Nybo skulle være blandet ind i sagen, det kikker Axel nærmere på.

Aksel skal med afgiftudvalget også følge op på vores miljøafgift hos Dansk folkeparti. Aksel arbejder også med vores grønne miljømærker, bla. vedrørende kørsel i flere byer i Tyskland og måske snart i Danmark. Aksel tager kontakt til MHS, hvor FDA har søgt om optagelse. FDA har i første omgang fået en tilbagemelding fra MHS, at det er nødvendigt, at ændre deres regler for optagelse og at deres bestyrelse derfor på deres generalforsamling i november vil forsøge, at få ændret disse. FDA kan nemlig ikke optages, da ikke alle klubber opfylder deres formålsparagraf om originalitet. MHS forsøger, at få lavet en form for støttemedlemskab.

Aksel har også sikre, at FDA er blevet høringsberettiget hos Transportministeren.

Boble er endnu ikke rigtigt kommet i gang med, at få solgt noget af den ledige plads på FDA campingvognen. Boble fik udleveret papirer og vi nu tage kontakt til div. forhandlere.

Allan har travlt med, at gøre FDA campingvognen mere synlig for vores medlemmer og evt. nye medlemmer. Vi ser tit, at selv vores egne medlemmer ikke ved hvad campingvognen står for. Allan har/vil derfor konstruere en banner på hver side af campingvognen, der fortæller alt. 2 ”gadesælgere” der skal stå foran campingvognen, samt en folder der skal udleveres til de interesseret.

Allan er ligeledes i gang med, at færdiggøre de små FDA pokaler til medlemmer der har haft FDA pokalen.

Under EVT blev der bla. diskuteret FDAs holdning til ”brændere”. Flere har forespurgt bestyrelsen om FDAs holdning. Bestyrelsen har faktisk ingen holdning til ”brændere”, eftersom det altid har været en del af amerikanerbilkulturen. Bestyrelsen opfordrer naturligvis medlemmerne til, at overholde færdselslovens bestemmelse, samt til, at fremme interessen for amerikanerbiler.

Arne sluttede mødet af kl.15.45 og takke for et godt møde.

Facebook Status

1952 Chrysler Windsor
Tilhørt Dronning Alexandrine mfl. (udklip vedhæftet under kommentarer) og ejes nu af CPH Lufthavn til at køre med VIP, men kommer ellers ikke ud til træf mv., men den vil være udstillet i Fredericia om en måned i weekenden den 24.-25. Marts til Bilmesse & Brugtmarked hvor manden der har sat den i stand vil stå og fortælle om bilens historie :)
...

1952 Chrysler Windsor tilhørt Droning Alexandrine

View on Facebook

...

View on Facebook

Ønsker dette træf med på jeres kalender 😊 mvh. Moonlighters.dk ...

View on Facebook

Niels Rasmussen har delt Muscle Cars' video med gruppen FDA - Forenede Danske Amerikanerbilsklubber. ...

CHEVELLE 🔥🔥🔥🇺🇸 #Tag a friend Like Page #MuscleCars

View on Facebook

Husk at sætte X i kalenderen vi glæder os til at se jer alle, til en hyggelig dag/aften 🇺🇸 ...

AAC Night Cruise Næstved 2018

maj 19, 2018, 5:00pm - maj 19, 2018, 10:00pm

All American Cruisers afholder for 11. gang Night Cruise i Næstved. Vi ses Rådmandshaven 20 ( Kommunens p-plads ). Kl 17.00 GRATIS adgang for Publikum og Cruisere. KUN US biler på pladsen. ( Mc parkering ved indgang ) LIVE musik ved " The Great Pretenders " ( tidl. New Cadillacs ) Musikken starter kl 18.00 Øl, vand, kaffe, mad mm kan købes. Boder med tøj, merchandice, o.a Fda Campingvogn kommer. Cruise i Næstveds gader fra 20.30 . OBS ! - Burnout absolut forbudt på pladsen. Sidste år rundede vi 335 US biler, - kan vi gøre det ligeså godt igen ?! Vi glæder os til at se jer ! Vh AAC- Næstved

View on Facebook
Medlemsklubber
Gamle Indlæg
Hvem er Online
  • 0 medlemmer.
  • 2 gæster.