FDA pokalen er en pokal, som alle medlemmer af vores klubber har chancen for at få. For at du eller din klub kan kvalificere sig til pokalen, skal I have foretaget jer noget særligt. Det kan være at du/klubben har bygget en særlig flot eller anderledes amerikanerbil. Ved at have vundet præmier med din bil i årets løb, er god reklame for os alle der kører i amerikanerbil. Måske har du/klubben haft en god reklame i avisen eller TV omtale. Eller har du/klubben gjort noget specielt for FDA som gør at du/klubben gør jer fortjent til pokalen.

Pokalen er en vandrepokal og kan aldrig vindes til evigt eje. Efter du/klubben har haft pokalen sørger bestyrelsen for, at du/klubben får en mindre plakette til evigt eje og dit/klubbens navn tilføjes listen over de som har haft pokalen. Pokalen har eksisteret siden 1991.

1991 Lars Hueg – American Car Club Copenhagen – For at have bygget en original bil på
rekord tid og for at have vundet en masse præmier i årets løb (Dodge Charger 1970)
1992 John Almy – American Car Club Copenhagen – For sit arbejde i FDA
1993 Benny Buch – Eddie Cochran Memorial Cruisers – For sit arbejde i FDA
1994 Peter Løvstrøm Sørensen – Roskilde Amerikaner Bil Club – For sit arbejde i FDA
1995 Peter Løvstrøm Sørensen – Roskilde Amerikaner Bil Klub – For sit arbejde med amerikaner biler, andre klubber og organisationer. (MhS, DVK og andre)
1996 Martin Boye – National Dragracing Club Denmark – For at han og hans team vandt europamesterskabet i dragrace
til Danmark for første gang og siden har gjort det igen. For sit arbejde med Top Fuel Dragrace
1997 Torben Lorentzen – Van Nuys – For bl.a. at have arrangeret træf og Denmark Cruising.
1998 Ingen kandidater
1999 Benny Højer – Herning Custom Car Club – For at have bygget en Hot Rod og fået den første typegodkendelse
i Danmark til en Hot Rod (Ford T 27 Roadster)
2000 Benny Buch – Roskilde Amerikaner Bil Club – For sit arbejde i FDA
2001 Ingen kandidater
2002 Morten Nørgaard – Herning Custom Car Club – For at skabe kontakten til Wheels Magazine og dermed mugliggøre Wheels Cruising Herning. For med dette at have synliggjort de danske klubber og FDA
2003 Søren Jacobsen – American Street Runners – For sit arbejde gennem flere år for FDA’s hjemmeside.
2004 Teddy Abiltrup – American Street Runners – For det store stykke arbejde han lægger i at holde Smallblock i gang, og for herigennem at skabe interesse for amerikanerbiler i både ind- og udland.
2005 Leif Hansen – Route 66 – For med sin brændende entusiasme for amerikanerbiler at have fået træffet i Jels i gang.
Hans arbejde i klubben er enestående og han er altid behjælpelig hvis der opstår problemer med ens bil.
2006 Søren Colbe – DayDreamers – For hans engagement i DayDreamers bl.a. som formand i 12 år. For hans drivkraft bag DayDreamers Meet og for at skabe og formidle kontakt til FDA’s klubber.
2007 Tonny Korsgaard – American Street Runners – For at deltage i utallige træf igennem mange år, altid med højt humør.
For hans store engagement i ASR som formand i 22 år, hvor han altid er klar til at give en hjælpende hånd.
2008 Low Riders Car Club – For at komme ovenpå igen efter branden og for istandsættelseen af deres nye klubhus
2009 DayDreamers – For deres store hjælp til Søren Colbe i forbindelse med hans sygdom
2010 Johnny B Goode – For hans initiativ til indsamlingen til Low Riders, da deres klubhus brændte og for hans side i Klassisk bil og Mc., hvor han fortæller om amerikanerverden på en informativ og samtidig humoristisk måde.
2011 John Almy – For sit arbejde gennem alt for mange år i FDA.
2012 Gert May – For sit store pioner arbejde indenfor bygning og godkendelse af Hotrods, ligesom Gert var en af de drivende kræfter ved opstarten af FDA, Gert har således i mange år arbejdet for vores hobby, ikke kun på lokalt plan, men også på nationalt plan under FDA.
2013 Lars Jørgensen – For sit store arbejde med at passe, vedligeholde og rengøre på FDA campingvognen gennem rigtig mange år.
2014 Lisbeth Stackelies – for i flere år været en stor drivkraft bag Valhalla Meet, samt været kasserer FDA, og ikke mindst for sit store arbejde i forbindelse med afholdelse af FDAs jubilæum.
2015 Henrik ‘Boble’ Hansen – for hans store arbejde gennem 40 år med at udbrede og opbygge kendskabet til vores hobby
2016 Roskilde ABC  – går ikke iår ikke til en person, men til en klub. En af landets ældste klubber, nemlig Roskilde ABC. Bl.a. for promte at melde sig på banen til at afholde den ekstraordinære generalforsamling og oven i købet valgte at sponsere denne.
2017  Kristian Damgård – Han sejlede sin Impala over til USA, og har kørt race med den derovre til drag-week i 2016, hvor han gennemførte en fed tur.  I 2017 får han bygget en fin Malibu med snegl og det hele, i USA og kørte den derovre i 2017 igen til Dragweek. Super godt gået.  Han er valgt af andre end formanden Dennis B., da han er inhabil.