Referater

bestyrelsmøde d. 16.2.2014

Fremmødte: Peter Kastoft, Erik Kjærgaard, Birger hansen, Rene Olsen, Dennis Berthou og Carsten Jacobsen.

Godkendelse af referat fra sidste møde: Referatet blev godkendt.

Konstituering: Næstformand, Henrik Bjerrum. Helle Hansen, eventmanager. Rene Olsen, Campingvogn, FDA Facebook.

Helle Hansen skal koordinere FDA´s 25 års jubilæum på Viking run og på Vahalla Meet.

Rene Olsen skal arbejde på rabatter til FDA kortet og kontaktperson til campingvognen.

Ydermere afskaffes sekretærposten.

Flemming Kolbe fortsætter som suppleant.

Opfølgning på generalforsamling: Positiv indstilling på mødet. Rigtig godt med frokost inden møde, der dog skal gøres kortere, ca. 1 time, idet at frokosten kan forlænges, ikke gøres kortere. Kaffe og kag skal være gratis. Madindkøbet skal passe til det antal deltagere der kommer. Det ovenstående skal skrives i generalforsamlingsdagsordnen. I fremtiden skal alle indkommende forslag, sendes til medlemmerne pr. mail inden generalforsamlingen, så alle kan læse det igennem.

Bestyrelsmøder: 22.6.14 på Amager, 2.8.14 på viking run, 16.11.14 på Amager, 4.1.15 Amager.

Campingvogn: Campingvognen er ved at blive malet, i den samme blå farve som den Gamle. Der foretages salg af reklamebannere. Helst få store reklamer. Peter Kastoft står for salg af reklamer til campingvogn. Pt. skal campingvogn til Fredericia, Viking Run og Jels.  Der skal styr på strandflagende, hvem har dem? Skriv til Peter om hvor mange i har liggende. Nummer på brobizz sendes til Peter.

Visuel fremlæggelse af håndbogs forside. Nye kort fremvises med 25 års jubilæums mærke. USA autodele Odense, sponsere nye kort. Liste bliver fremlagt med mulige sponsorer. Peter fremsender liste til bestyrelsen vedr. annoncer til håndbog og bannere.

Medlemskort: FDA kortene vil være klar ca. 15.marts

Hjemmeside: Hjemmeside køre fint, ønske om flere bannerannoncer. Facebook: Der skal kun annonceres for træf på facebook, som er på FDA´s kalender.

Konto: Der er pt. 48.000 kr. på kontoen.

Høringer: Dennis har fremsendt svar på sidste høring. Dennis har talt med færdselsstyrelsen. Dennis havde en rigtig god dialog.

Forsikringer: I ETU er der ingen forsikringsmand Øst. Det er Juhlstrup fra ETU, som er den eneste der kan kontaktes vedr. forsikringer til USA-biler.

Evt.: 25 års jubilæum. Forslag til jubilæumet, øl, vand, kaffe, the og lagkage??? Benny fra Roskilde ABC vedr. fadølsanlæg. Helle og Carsten hører om hvilke muligheder der er i Jels. Dennis er inviteret til DVK for at holde foredrag d. 3. april, omkring FDA og USA klubber i Danmark. Lokale klubber spørges om biler til fremvisning ved mødet, ca. 20 stk., samt billeder fra træf og ombyggede biler. På mødet havde vi besøg af Stig Jacobsen. Stig er synsmand i Nykøbing Falster. Stig mener at FDA mangler en synsteknisk rådgiver. En post han gerne vil være behjælpelig med. Stig bliver gjort opmærksom på at der kan komme ”mailstorm” i starten. Stig får mailen syn@fda-biler.dk