Formandens klumme

Fars dag skal alle ud og køre

Tillykke med jeres nye hjemmeside. Håber vi får rigtigt meget glæde af den. Rasmus Porsager, vores nye webmaster, valgte at tage den gamle hjemmeside ned og starte på en frisk. Rasmus arbejder med EDB til dagligt, og mente der var en nyere og smartere måde, at gøre det med FDAs hjemmeside på. Nu er det ”bare” op til os at komme i gang og blive dus med hjemmesiden.
Skriv til Rasmus med forslag, ændringer og lignende, i stedet for, at sidde derhjemme og brokke Jer, så skal vi nok få glæde, af denne hjemmeside.
 
Der er heldigvis andet i livet end hjemmesider, feks, at køre en tur i sin bil. Grundlovsdag, alt så d. 5. juni er jo fars dag. Hvad er det bedste der kunne ske fars dag? Jo, at mor gav en tankfuld benzin og satte sig ind i bilen og lod sig transporterer land og rige rundt. FDA er naturligvis gået i samarbejde med Motorhistorisk Samråd om denne dag. UD AT KØRE
Vores forslag er, at vi åbner klubberne tidligt denne dag og kører rundt og hilser på hinanden.
Der findes også andre gode forslag man kan læse andre steder på nettet hvis man søger under ”klassisk køredag”.
 
Husk også at støttet træffene rundt om i Danmark. Vores printbare træfkalender her på hjemmesiden fortæller om de FDA relaterede træf der findes rundt om i Landet. Print den ud og hæng den op i køkkenet, så kan familien se hvornår du i hvert fald ikke skal til onkel Eriks fødselsdag.
 
Når vi nu er ved træffene rundt om i landet, så er der lige 2 ting jeg vil nævne:
FDA arbejder i øjeblikket på, at få en fælles ulykkeforsikring, der dækker på alle træffene klubberne arrangerer. Den findes i MHS og vi prøver at få den overført til FDA, så den bliver gratis for klubberne der er medlem af FDA.
En anden ting er dommerne på Jeres træf. Husk, at give dem en lille ting med hjem. Det er et til tider langt og hårdt job at være dommer (specielt ham der dømmer undervogn). Det kan derfor være svært, at finde dygtige dommere. Rute 66 fik indført, at dommerne fik en flaske med hjem.
God ide. Så kan det være det bliver lidt lettere her efterdags.
 
Kan I nu have Jer en rigtig god sommer derude. Se at få kørt Jer nogen kilometer. Pludselig er det vinter.
 
Vi ses derude.
Jeres formand
John Almy