Login
Støt vores sponsorer - de støtter dig!
Jacob Lynegaard
Hans Bruun
US autodele
B-Bodyimport

FDA campingvognen er på Fast and Furious

Hej med jer

FDA campingvognen er på Fast And Furious i weekenden her d.29-30/4 + 1/5.

Kik ind og få en sludder og kop kaffe på standen.

Jesper, Helle og John passer standen på skift og vi glæder os til, at se jer.

Husk også jeres medlemskort. I for 50 % på indgangen.

Vi ses.

Mvh. John

Facebook Status

Jan Ole Laugesen
29. marts 2015 at 10:27

Jan Ole Laugesen har delt Motorblokkens album med gruppen FDA - Forenede Danske Amerikanerbilsklubber.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.435459053283569.1073741980.230153567147453&type=1

Facebook Picture
Motorblokken

Nordens største indendørsmarked ligger i Lidköping Arena, som har 9000 m2 stort gulvareal hvorpå der traditionsmæssigt afholdes ”Power Vårmarknaden”. Ja det er ikke for ”sjove” det kaldes ”Power” det er enormt! Motorblokken fulgte med på sidelinjen, da Dækimportens tog af sted til markedet i årForbilledet er klart amerikansk måde at afholde swapmeet på, dvs. Sælgerne står i kø om morgen, for os betød det vi stod der i en lang kø kl. 5.00 tideligt. Dørene går op kl 6.00 Man bliver krydset af og får tildelt sine afmærket felter i hallen, som er moduler på 3x3 meter.Der er nu 2 timer, så vælter der mange tusinder mennesker ind i hallen. I flere timer er der proppet med mennesker, både inde for i hallen, men også udenfor på p-plads området sker der mange ting. For de fleste er jo klart ankommet i deres us cars. Der er meget forår i luften, det smitter af på humøret på alle. Kl. 14.00 slutter det hele så igen. En der pakkes sammen igen. Så enkelt gør man det i Sverige.Det er imponerende flot at så mange tusinder mennesker kan samles og hygge sig, og derpå tage videre til after parties rundt om i byen, uden nogen større ballade eller vrøvl. Det var årest første træf, i rækken følger flere, som kulminere i det kæmpe træf i Västerås, Power Big Meet, her taler vi om 100.000 vis af mennesker og biler..Vi lader her vores billeder tale for sig selv!

Lisbeth Stackelies
26. marts 2015 at 20:16

Lisbeth Stackelies har delt Gram Slots Bilfestivals billede med gruppen FDA - Forenede Danske Amerikanerbilsklubber.

Facebook Picture
Gram Slots Bilfestival

Gram Slots Bilfestival erstattes i 2015 af stort Biltræf lørdag den 22 August
På grund af brandmyndighedernes krav til indretning og brandmateriel på den planlagte bilfestival på Gram Slot i uge 32 i 2015, ser vi os desværre nødsaget til at udsætte opstart af bilfestivallen et eller to år.
Vi beklager meget, men den samlede økonomi kan desværre ikke hænge sammen, men vi takker for den store opbakning der har været til projektet og håber vi på et senere tidspunkt kan sætte en Bilfestival op på Gram Slot.
Vi vil i 2015 i stedet afvikle et stort endags biltræf på Gram Slot lørdag den 22 August hvor der vil være mulighed for at campere på Gram Slot, og vi kan om aftenen denne dag tilbyde jer at deltage i vores "åben air koncert" med Sko og Torp, Erann DD og Anne Dorte og Maria fra Tøsedrengene.
Det er gratis at komme til selve biltræffet men campering koster 100 kr. pr person og deltagelse i koncerterne om aftenen koster 195 kr. pr person.
Biltræf den 22/8 starter kl. 10.00 og koncerterne starter kl. 16.00 og slutter ca. kl. 22.15.
Hele året rundt tilbyder Gram Slot parkering til autocampere. Pladsen er naturskønt beliggende ved Gramgård, og der er fri adgang til legeplads, bål/grill-plads, slotsparken mv.
Traditionen tro afholdes der træf for motorkøretøjer den første søndag i hver måned fra kl 12-16 i sommerperioden med start søndag d. 3. maj til og med søndag d. 6. september.
Med venlig hilsen
Svend Brodersen og Leif Blik

Erik Kjærgaard Der er Odin Cruis 'n Meet den weekend, så det er en ommer!

27. marts 2015 at 09:42

2

Henrik Grotrian Gir Erik Kjærgaard ret det er en ommer 😊

27. marts 2015 at 20:01

Van Nuys
Facebook Icon26. marts 2015 at 21:57

Så er vi ved at være klar til årets tur. Indbydelsen/tilmeldingen er på hjemmesiden (www.van-nuys.dk)
Vi mødes i Randers, Store Bededag fredag den 1. maj kl. 9.00 hos Ecar på Messingvej 1A. Når vi har fået morgenkaffe, og er færdige med at se den flotte udstilling med en blanding af nye US Pick-up Trucks, specialbiler og fine klassikere, skal den lange kortege af skinnende amerikanerbiler ud på første etape af de små veje på Mols og Djursland. Vi sørger selvfølgelig for frokost undervejs, inden vi når frem til vores hotel for weekenden. Det bliver Kystvejens Hotel og Konferencecenter i Grenå. Mens de sørger for kaffe og kage til os, kan I lige nå at få udfyldt de sidste af dagens quizzer, inden aftensmad og hygge. (og mon ikke der sniger sig en konkurrence ind der også)
Lørdag byder igen på en flot tur, med besøg på bl.a veteranværksted, og frokostbuffet på Ring Djursland. Her er der samtidig Trackday og kursus i avanceret køreteknik, så vi har lidt at se på i frokostpausen.
Sidst på eftermiddagen er vi tilbage på hotellet til et nyt kaffebord. Og så er det bare med at lade op og gøre klar til temafest med amerikansk buffet, udklædningskonkurrence og live-musik.Temaet til årets udklædninger er værksted/garagefest, så vi glæder os til at se nogle opfindsomme værkstedskostumer. (og kalenderpiger hører jo hjemme på ethvert værksted, hvis pigerme mangler lidt inspiration Humørikonet smile
Musikken bliver god, det samme håber vi for humøret.
Søndag sover vi lidt længere, inden vi kører mod Silkeborg. Ligesom lørdag skal vi på væddeløbsbane. Der er nemlig historisk ræs på Jyllands-ringen, og de reserverer parkeringsplads til os, og giver rabat på indgangsbilletten.
For dem der ikke kender turen, kan vi kun sige at det er sjovt, hyggeligt og anderledes end næsten alle andre arrangementer, du kan deltage i med din amerikanerbil. Vi følges ad og får alle med, og sørger for lidt udfordringer og underholdning undervejs.
HUSK TILMELDING KUN PÅ http://WWW.VAN-NUYS.DK, hvor der også står lidt flere oplysninger.
Skal vi lige have lidt priser med også: Voksne i dobbeltværelse kr. 1.495,- pr. person, enkeltværelsestillæg kr. 250,- i alt. Børn under 13 halv pris.
Billetter til Jyllandsringen kr. 100,- pr. person.
Det er faktisk billigt for en 3-dages ferie med alle måltider og samvær med ligesindede.
Men nu vil vi ikke reklamere mere for det. Den del tør vi nemlig godt overlade til nogle af dem, der har været med før. Der er rent faktisk gengangere imellem, så vi håber det er fordi folk synes det er pengene værd.
Glæder os til at se jer til en god tur, forhåbentlig med strålende sol.

Ny side 3

van-nuys.dk

Erik Kjærgaard
22. marts 2015 at 10:52

Man bliver næsten helt grebet af den positive stemning herover - Nogen der vil købe en campingvogn? Kr 98.000,- men kun i dag :-D

Erik Kjærgaard Den er sådan blålig med pms bremser og det hele, ja den er rigtig pæn :-D

22. marts 2015 at 10:56

Flemming Andresen Har den også ali-fælge?

22. marts 2015 at 12:10

1

Erik Kjærgaard Ja da, selvfølgelig har den ali-fælge i stål

22. marts 2015 at 12:11

Henrik Nielsen
Facebook Icon20. marts 2015 at 19:22

NYHED. Vi flytter i nye lokaler i påsken (del meget gerne opslaget)

Vi flytter butikken til Ellested, Ellestedvej 3A her i påsken.
Ellested ved Ørbæk er lige i smørhullet på fyn, 20 km. til odense, 24 km. til Svendborg, 16 km. til Nyborg, 8 km. til motorvejen ved Ringe

Vi åbner i Ellested tirsdag lige efter påske, vi er nok ikke kommet helt på plads, men det kommer vi i løbet af den næste uge eller 2. I slutningen af maj holder vi åbent hus samt 3 års fødselsdag, hvor vi håber der vil dukke en masse glade mennesker og ikke mindst rigtig mange amerikaner biler op til en forfriskning samt rundvisning i vores nye omgivelser.

De nye omgivelser kommer til at bestå af:
1. Ekspetion/kontor og altid frisk fynsk kaffe på kanden
2. Et stort showroom med masser chrom tilbehør, udstyr, luftfiltre, performance dele, tændkabler, olie, bilpleje midler og meget mere
3. Vores lager af reservedele med mere bliver nu også samlet på et sted, hvilket vi glæder og rigtig meget til, da vi pt. har det delt på to adresser.

Endvidere starter her også en ny ekspedient/sælger her i april, det kommer der mere info om i løbet af kort tid.

Vi har længe ikke kunnet følge med her ang. at svare tilbage med tilbud, leverings opfølgning på det niveau som vi ønsker at gøre. Vi har haft nogle rigtige lange dage her i lang tid, men det har end ikke kunnet række til at leve op til den service vi ønsker at kunne levere. Så vi glæder os så' meget til her igen i løbet af april igen at kunne yde og levere det vi skal og ønsker at kunne gøre.

I samme ombæring vil jeg gerne sige tusind tak til alle kunder både faste/gamle', samt nye kunder der har vist stor tålmodighed med at komme igennem her på telefonen, samt vores til tider alt for sene svar på spørgsmål/tilbud via email.

Hilsen Henrik. HenrikUSA.com ApS

Facebook Picture

Michael Jensen Perfekt.. tillykke med det💪👙🎂🐣🍸🔧🔨🔩🚗

20. marts 2015 at 19:32

Musta-ng Arslan Tillykke Henrik (Y)

20. marts 2015 at 19:33

Torben Krog Det ser fandme godt ud stort tillykke fra BIG BORDING

20. marts 2015 at 20:16

Peter Lange Rasmussen Tillykke Henrik Nielsen, godt gået på 3 år!!!!

20. marts 2015 at 23:32

Thomas Garst Tillykke med de nye lokaler. 😎👍

21. marts 2015 at 00:20

Peter Tanggaard Tillykke med det Henrik, glæder mig til at se det! 😊

21. marts 2015 at 11:12

Johnni Hilde Ser sgu godt ud hvor er min plads

21. marts 2015 at 17:17

Allan Hyllegaard Hej henrik Islandcruiser holder åben hus D. 16-05-15 bare så du ikke lige lægger dit åben hus der. Mvh. Allan

Sendt fra min iPad

22. marts 2015 at 07:32

Niels J. Fenger Pedersen Tillykke

22. marts 2015 at 11:32

Erik Kjærgaard
Facebook Icon22. marts 2015 at 08:20

Så er vi klar igen med frisk kaffe og en ny forsyning af Havreflager.

Facebook Picture

Carsten Torm Tak for kaffen igår :-)

22. marts 2015 at 09:08

Erik Kjærgaard Velbekommen. Det var en forrygende dag i går på messe med 29 solgte biler!

22. marts 2015 at 09:14

2

Grit Kristina Webersen Hvor er i på messe?

22. marts 2015 at 09:20

Erik Kjærgaard Fredericia Bilmesse og Brugtmarked https://www.facebook.com/Bilmesse?fref=ts

22. marts 2015 at 09:25

3

Paul Isvik Vi er på vej.

22. marts 2015 at 09:49

Henrik Murmann Fedt nok

Go da!

Henrik

22. marts 2015 at 10:21

Erik Kjærgaard
Facebook Icon21. marts 2015 at 09:23

Så er der kaffe og småkager!

Facebook Picture

Henning Mortensen Gem noget til i morgen

21. marts 2015 at 10:10

Van Nuys
Facebook Icon20. marts 2015 at 20:49

Hej

Van Nuys Denmark Cruise 20 års jubilæum. Tilmelding/info på http://www.van-nuys.dk eller tlf. 40 96 64 14

Vi mødes i Randers, Store Bededag fredag den 1. maj kl. 9.00 hos Ecar på Messingvej 1A. Når vi har fået morgenkaffe, og er færdige med at se den flotte udstilling med en blanding af nye US Pick-up Trucks, specialbiler og fine klassikere, skal den lange kortege af skinnende amerikanerbiler ud på første etape af de små veje på Mols og Djursland. Vi sørger selvfølgelig for frokost undervejs, inden vi når frem til vores hotel for weekenden. Det bliver Kystvejens Hotel og Konferencecenter i Grenå. Mens de sørger for kaffe og kage til os, kan I lige nå at få udfyldt de sidste af dagens quizzer, inden aftensmad og hygge. (og mon ikke der sniger sig en konkurrence ind der også)

Lørdag byder igen på en flot tur, med besøg på bl.a veteranværksted, og frokostbuffet på Ring Djursland. Her er der samtidig Trackday og kursus i avanceret køreteknik, så vi har lidt at se på i frokostpausen.

Sidst på eftermiddagen er vi tilbage på hotellet til et nyt kaffebord. Og så er det bare med at lade op og gøre klar til temafest med amerikansk buffet, udklædningskonkurrence og live-musik med Memphis Boulevard.Temaet til årets udklædninger er værksted/garagefest, så vi glæder os til at se nogle opfindsomme værkstedskostumer. (og kalenderpiger hører jo hjemme på ethvert værksted, hvis pigerme mangler lidt inspiration. -:)

Søndag sover vi lidt længere, inden vi kører mod Silkeborg. Ligesom lørdag skal vi på væddeløbsbane. Der er nemlig historisk ræs på Jyllands-ringen, og de reserverer parkeringsplads til os, og giver rabat på indgangsbilletten.

For dem der ikke kender turen, kan vi kun sige at det er sjovt, hyggeligt og anderledes end næsten alle andre arrangementer, du kan deltage i med din amerikanerbil. Vi følges ad og får alle med, og sørger for lidt udfordringer og underholdning undervejs.

HUSK TILMELDING KUN PÅ http://WWW.VAN-NUYS.DK, hvor der også står lidt flere oplysninger.

Skal vi lige have lidt priser med også: Voksne i dobbeltværelse kr. 1.495,- pr. person, enkeltværelsestillæg kr. 250,- i alt. Børn under 13 halv pris.
Billetter til Jyllandsringen kr. 100,- pr. person.

Det er faktisk billigt for en 3-dages ferie med alle måltider og samvær med ligesindede.

Men nu vil vi ikke reklamere mere for det. Den del tør vi nemlig godt overlade til nogle af dem, der har været med før. Der er rent faktisk gengangere imellem, så vi håber det er fordi folk synes det er pengene værd. Og der skal nok blive taget godt imod nye deltager også.

Glæder os til at se jer til en god tur, forhåbentlig med strålende sol.

Facebook Picture

Van Nuys Nu er jeg nybegynder i at være social (på facebook, altså) så glemte at nævne, at der er en offentlig gruppe om turen under klubbens profil. (hedder det sådan?)

20. marts 2015 at 21:54

1

Frank Therkelsen Ellers er det også lagt ind i kalenderen på FDA`s officielle forum, for dem der ikke er på facebook ;-) http://www.usabilforum.dk/usa-amerikanerbiler-kalender/danmarks-cruising-van-nuys-american-car-club-holstebro/

21. marts 2015 at 09:23

1

Johannes From Er klar men jeg mangler bare lige en tilbagemelding om vi er på listen 😞

21. marts 2015 at 09:43

Erik Kjærgaard
Facebook Icon19. marts 2015 at 07:42

Lørdag aften er Running V8 ACC vært for det traditionelle Afterparty i restauranten i messecentret (Ved hovedindgangen)
JC Hawkins and his model A playboys, står for musikken. Der vil være DJ All night.
Der er spisning fra kl 18 til 21 med lækker amerikansk buffet.
Entré 50kr.
Husk at bestille mad senest samme dag kl.15. på tlf. 26367696 eller i stand 649 i hal C, eller i informationen i hal A.

Facebook Picture

Michael Kjøller Og hvor foregår det så ? jeg kan ikke se det nogen steder, jeg syntes at det er tit at man skal lede meget for at finde udaf hvor de forskellige arrangementer foregår,også på FDA kalender, det kan godt være det er en selvfølge for nogen men det er det ikke for alle, jeg kan godt se at der står messecenter, men det aner jeg ikke hvor det er

19. marts 2015 at 15:35

Erik Kjærgaard Hej Michael. Det foregår i fobindelse med Fredericia Bilmesse og Brugtmarked. Jeg kan sagtens give dig ret i at en fuldstændig adresse tit mangler. Desværre oplyser klubberne sjældent en adresse men lover at vende tilbage. Det gør de så ikke, men da det er klubbernes arrangementer må de vel selv om det. Der burde dog altid fremgå en kontakt mulighed du kan kontakte eller måske endnu bedre - gør som du lige har gjort og skriv herinde. Så kan det være vi kan få en ændring på det

19. marts 2015 at 16:44

Michael Kjøller Tak for svaret, ja det kunne måske være en ide til næste års kalender

19. marts 2015 at 18:06

Erik Kjærgaard For mig har det været et emne i 6 år :-)

19. marts 2015 at 18:33

Lisbeth Stackelies Anders Slangerup er du med igen i år i det her?

19. marts 2015 at 20:38

1

Anders Slangerup Jep jeg er med igen i år.
Arrangementet foregår i Messe C
Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia.
Mad fra kl 18 til 21
Live musik fra kl 21
Restauranten ligger til højre for indgangen til selve messecentre.
Vi beklager hvis det ikke er ordenteligt oplyst :-)
Evt. Kontakte Anders på mob. 23409952.
Vi glæder os til at se jer alle sammen.
Mvh. Anders Slangerup
Running V8 ACC

19. marts 2015 at 21:12

1

Lisbeth Stackelies Michael Kjøller så er der info fra Anders

19. marts 2015 at 21:30

Erik Kjærgaard
19. marts 2015 at 17:07

GM's Fisher Body Division film om sikkerhed, kvalitet og komfort i en 1950 Chevy. Blot 1 år efter de lukkede Tucker da de Tre Store mente Tucker antydede at biler var usikre. Tucker introducerede bl.a. delt ratstamme og sikkerhedsseler :-D

Erik Kjærgaard https://archive.org/embed/inside_story" > Så skulle det du :-D

19. marts 2015 at 17:29

Medlemsklubber
Kommende Træf
Gamle Indlæg
Hvem er Online
  • 0 medlemmer.
  • 2 gæster.