Synsnews

FDA Syns news 1. 2019 28.01.2019

Til alle jer der er medlemmer af FDA…..

Dette er en ren info teaser, som beskriver hvad der er vigtigt og vide med interesse i historisk interessante biler, og IKKE et oplæg til en lang tråd på nettet…

Vi lægger ud med det digitale motorregister fremadrettet her kaldet DMR.. I DMR er mange biler reg. men ikke alle, så fortvivl IKKE hvis din/jeres bil ikke dukker op, løsning kommer senere.

I starter med og google DMR, og opdager at der er en masse firmaer som hedder det samme, men det er SKATs udgave vi skal bruge.. Til venstre i menyen, hvor der står KØRETØJSDETALJER, klikker i reg nummer, og indsætter jeres US bils nummer, og så får i skærmbillede 1-2-3-4-5-6..

Under skærm billede 2. som er bilen tekniske information kan i bla. se hvad SKAT har reg i jeres køretøj, altså om motor er V8, og enkelte med CUin. bemærk at KW som står oplyst, ved en omreg eller handel kan forsvinde ud af jeres reg attest.

Dette er noget som sker oftere og oftere idet færdselsstyrelsen er med ind over på forespørgsel fra SKAT om de enkelte biler har det antal KW, som står på reg attesterne… På forespørgsel til SKAT, fra kunder har jeg hver eneste gang fået besked på at KW er slettet pga fejl info.

Ved og checke jeres EGNE biler så ved i hvad SKAT ved om jeres bil, og i kan så selv bruge de kolde aftener nu og her, og så gennemgå jeres US Win numre og se om jeres bil org. fra fabrikken er leveret med den motor som SKAT har reg..

Dette kan hjælpe jer med og komme lidt videre i forhold til jeres info, hvis i skulle blive vinket ind til siden af politiet, eller hvis SKAT skulle bruge tid på træf eller lignende, så ved i hvad svar de skal have, og husk idag kører der flere HEMI og Big block biler end der er produceret, så derfor tænk jer alle om, og lad være med og load alt i ser og hører omkring…