Formandens klumme

Formandens klumme

På Jyllandsbesøg
Onsdag d. 9/6 kl. ca. 11.30, startede jeg og fruen 59’eren op og begyndte turen nordpå mod Aalborg-træffet, som skulle løbe af staben i weekenden 11-13 juni.
Vores første stop på turen var hos Jackie i Odense. Vi fik snakket lidt ”brændt 56’er” og så fik jeg endelig set hans værksted. Næste stop, også i Odense var hos USA-Autodele, skulle lige returnere nogle reservedele, nu jeg alligevel var på de kanter.
Fra Odense gik turen til Fredericia / Smidstrup, hvor vi skulle overnatte hos Skjold og Bibi, som havde lovet aftensmad og nattely. Og…….så fik jeg jo også set hans værksted. Efter vi var blevet fodret af, skulle vi lige ud på en lille køretur.
Først var vi ude i en nedlagt grusgrav, hvor man a la Roskilde Havn torsdag aften, mødes og snakker og ”sparker dæk”. Der var ikke så overvældende mange, men det skyldtes jo nok det dårlige vejr. Derfra gik turen til den ”lokale” afdeling af Corvette Club Dk. Hvor vi bl.a. fik hilst på deres ny kasserer Gerda.
Det var Skjold der havde sunget om at jeg kom på besøg hos ham, og så ville de da gerne om jeg kunne komme forbi og fortælle dem lidt mere om fuldgyldigt medlemskab samt om den forsikringsordning vi i FDA har gang i.
Der var vel en 30 mennesker samlet og de var alle meget lydhør og interesseret i det jeg fortalte.
Måske de også en dag kunne finde på at melde sig ind som fuldgyldige medlemmer, i stedet for som nu en interessegruppe.
Mens vi nu sad der og hyggesnakkede, var der pludselig en som spurgte om vi havde hørt det. Øøhhh…..Hørt HVAD???????? At Skjold og Bibi var blevet GIFT……Jo jo den er go’ nok, de har squ giftet sig UDEN at sige det til nogen…….Nå men…..TILLYKKE da alligevel endnu en gang til Skjold og Bibi.
Torsdag efter morgenmad og et hurtigt bad, hægtede vi vores camper på 59’er igen og satte kursen nordpå mod Thisted. Her skulle vi overnatte hos fætter Ib og Christina og torsdag aften skulle vi mødes med U.S. Cars Thy. En nystartet klub, som Ib har været med til at starte, og som gerne ville vide noget om FDA, da de overvejede at melde sig ind. Klubben tæller d.d. 12-14 medlemmer. De har KØBT deres klubhus. Et gammelt missionshus, som IKKE kunne / måtte sælges og laves om til bolig. Et godt sted med en masse muligheder i. De overtog stedet ved årsskiftet og er i fuld gang med at renovere det.
De fremmødte medlemmer var endog meget interesseret og stillede en masse spørgsmål. De fik nogle håndbøger og vi lagde også indmeldelsespapirer…….i tilfælde af.
Efter nogle hyggelige timer der, kørte vi hjem til Ib og Christina og fik os en god nats søvn.
Fredag middag gik turen så til Aalborg og American Wheels Meet i øse plaske regnvejr. Sikke noget hø. Nå men vi kom ind på pladsen som bil nr. 78. Fandt Gitte og Ronnie fra ACC Copenhagen, min egen klub, og læssede vores camper af ved dem. Da det var gjort, smuttede vi over i Biltema, som meget belejligt lå lige over på den anden side af vejen. Sådan en har vi jo ikke i København.
Efter en 3 kvarters tid og en tusse fattigere, kørte vi i Bilka, vi skulle lige handle lidt aftensmad. Mens vi futtede rundt der, ringede Michael ang. FDA-camperen. Vi skyndte os at blive færdige og så retur til træfpladsen, hvor vi bogstavelig talt stødte ind i Michael. Camperen var nu blevet placeret hvor den skulle være, så alt var i skønneste orden.
Efter en god gang aftensmad, var tiden inde til en tur i festteltet til en gang hygge, snak og musik og så skulle vi jo lige se om kaptajnen var ankommet…..Det var han. Og så var det ellers dynetid.
Lørdag kl. 10 åbnede vi FDA-campingvognen. Skjold og Bibi, Anne og jeg skulle passe den. Anne fik gang i kaffebryggeriet og snart dukkede Skjold og Bibi op og lidt senere også Michael. Der gik ikke lang tid, før de første træfdeltagere viste sig og så gik snakken.
Og Anne, ja hun gik i gang med at muge ud i FDA-camperen. På hendes opfordring kørte Skjold og Bibi på indkøb. Ny opvaskebørste, balje, klude og viskestykker. Der var squ godt nok gang i fru D. Der blev smidt ud, vasket af vasket brugte kopper, banket måtter og fejet og vaske gulv. Og skabene blev påklistret små seddeler med hvad de indeholder. Ja FDA-camperen blev faktisk helt præsentabel.
Alt imens det stod på, var jeg lige en smut ovre og hilse på Herning-klubben. Her blev jeg inviteret på sild og snaps, hvilket jeg dog takkede pænt nej til.
Hen på eftermiddagen, kom 3 af medlemmerne fra U.S. Cars Thy, klubben vi havde besøgt torsdag aften, og spurgte hvordan de skulle gøre for at melde sig ind, for det havde de besluttet at de ville.
Hurtig beslutning, STORT smil og VELKOMMEN til.
Det var stadig tissekoldt, så da kl. nærmede sig halv seks, gik Anne og jeg ned til vores egen campingvogn og tændte for gasblussene for at få lidt varme i kroppen igen. Og til en forandring fik vi da også lige lidt mere regn. Synd for Aalborg-klubben, for der var flere som tog flugten og kørte hjem.
Efter at have fortæret en gang helstegt pattegris med salat og fluet, var kl. blevet hen ad otte og det var tid til pokaluddeling. Ti most outstanding.
Kreative præmier de havde fået lavet. Skruenøglesæt i mm mål, sat sammen så de dannede en vifte og sat op på en træplade, FLOT.
Aftenens musik i teltet blev leveret af, først Stan Urban, i mine øjne en ren Jerry Lee Lewis klone. En ældre herre som godt nok kunne både synge og spille og også få gang i folk. Efter ham kom så rockabilly-bandet The Alligators…..Rigtig go’ musik lørdag aften.
Kaptajn Michael gjorde ikke meget væsen af sig lørdag aften…..Årsag…..Han havde fået vrøvl med maven og gik tidligt til ro.
Søndag vågnede vi op til TØRVEJR, men, men, men det blæste en hel pelikan. Efter en gang morgenmad, var der faktisk kun tilbage at få pakket sammen og sige TAK FOR DENNE GANG.
Nedpakningen af FDA-camperen var hurtigt overstået. Ca. 20 min. tog det og alle hjalp til i god ro og orden.
Konklusion:
Jeg er godt tilfreds med turen. Jeg fik talt FDA med en masse mennesker i det Jyske og i tilgift en ny klub ind i vort fællesskab.
Det skal lige nævnes, at så vidt jeg er orienteret, havde Aalborggenserne omkring 230 biler inde på pladsen. Ret godt gået, vejret taget i betragtning.
Til sidst vil jeg lige takke Arne, Skjold, Bibi, Kaptajnen og Michael for hyggeligt samvær i weekenden, og selvfølgelig også alle de mange mennesker jeg fik talt med.
Da det jo var en laaaaaaang tur hjemover, er dette lille indlæg skrevet på vejen. Jeg dikterede mens Anne griflede på livet løs.

Formand – Dennis