Login
Kommende Træf
 • 2. juni 2018
  Partyrun - California Dreamers
 • 2. juni 2018
  Åbent Hus & Cruising i HCCC
 • 9. juni 2018
  Åbent hus WACC Esbjerg
 • 23. juni 2018
  Alley Cats Cruise
 • 23. juni 2018
  Sct. Hans aften
 • 29. juni 2018
  Kanon Fredag Frederiksværk
maj 2018
mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag søndag
30. april 2018 1. maj 2018 2. maj 2018 3. maj 2018 4. maj 2018 5. maj 2018 6. maj 2018
7. maj 2018 8. maj 2018 9. maj 2018 10. maj 2018 11. maj 2018

Copenhagen Night Cruise

Copenhagen Night Cruise
12. maj 2018

Turtel Ball Run

Turtel Ball Run
13. maj 2018
14. maj 2018 15. maj 2018 16. maj 2018 17. maj 2018 18. maj 2018

Van Nuys Træf

Van Nuys Træf
19. maj 2018

Van Nuys Træf

Van Nuys Træf

North Coast Cruisers - Time winder

North Coast Cruisers - Time winder
20. maj 2018

Van Nuys Træf

Van Nuys Træf

North Coast Cruisers - Time winder

North Coast Cruisers - Time winder
21. maj 2018

North Coast Cruisers - Time winder

North Coast Cruisers - Time winder
22. maj 2018 23. maj 2018 24. maj 2018 25. maj 2018 26. maj 2018 27. maj 2018
28. maj 2018 29. maj 2018 30. maj 2018 31. maj 2018 1. juni 2018 2. juni 2018

Partyrun - California Dreamers

Partyrun - California Dreamers

Åbent Hus & Cruising i HCCC

Åbent Hus & Cruising i HCCC
3. juni 2018
Begivenheder

Formandens klumme

Hej med jer, alle sammen.

Som jeg lovede på generalforsamlingen, ville jeg skrive på hjemmesiden om, hvad vi går og laver i bestyrelsen. Jeg VED godt at jeg lovede at skrive en gang om måneden, og som I kan se, så har jeg desværre ikke lige kunnet overholde den store aftale.
Det er jeg rigtig meget ked af, og det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg er blevet punket af den tidligere formand.
Bestyrelsesarbejdet har i den grad overrasket mig. Det er meget anderledes at være formand for FDA end det er at være formand for en enkelt klub. Der er en hel del mere at tage hånd om, og vi i FDA’s bestyrelse mødes jo ikke flere gange om måneden, som man gør rundt om i landets klubber. Vi prøver så vidt muligt at holde tlf. kontakt, men det er ikke det samme som at mødes tilfældigt over en vand i klubben.

Som I kan se, er der sket en hel masse på vores hjemmeside. Den har fået nyt udseende og der er blevet ryddet en hel del ud i den.
Vi får hurtigere lagt div. referater m.m. på siden.
Tag lige og husk, at hvis I ikke kan komme ind på hjemmesiden, så er det nok fordi I mangler et log-in. Kontakt jeres egen klub-administrator, som vil sørge for det fornødne. Hvis I ikke har en klub-administrator, så kontakt jeres bestyrelse, så de kan få valgt en. Typisk er det klubbens egen web-master der står for det. Det er i hvert fald hvad jeg har erfaret i andre klubber.
I øjeblikket er der kun 325 tilmeldte brugere på FDA’s hjemmeside. Det synes jeg er for dårligt, når man tænker på, at vi er et sted mellem 3 og 4000 medlemmer i FDA.
Der sker en masse ting nu, og I går glip af det hvis I ikke er tilmeldt på hjemmesiden og det synes jeg vil være meget ærgerligt for jer.

Hvad arbejder FDA så med lige nu???

Jeg har haft et lille møde med Anders Nannerup fra MhS, hvor jeg / vi fra FDA’s side har tilbudt vores samarbejde.

Allan Pawlik har knoklet med håndbogen, den er færdig og i gang med at blive udleveret til klubberne. I den forbindelse var jeg, d. 19 /5 på besøg hos John Almy, hvor vi fik delt bøgerne op, så vi kan bringe dem med rundt hvor vi nu kommer frem. Jeg f.eks. kørte ind om Roskildeklubben på vej hjem fra John og afleverede deres bøger. Og jeg har selvsagt også bøgerne til min egen klub ACC.

Jeg arbejder pt. på højtryk for at få et møde i stand med Told & Skat omkring afgifter og ombygninger af biler m.m. Har i skrivende stund talt med dem over tlf. og også mailet en liste med 17 spørgsmål som vi håber at kunne få svar på.
Hvis I derude har spørgsmål om ombygninger / afgifter, så send mig en mail.
Det kan I læse mere om et andet sted på siden.

Troels er i gang med at få en forsikringsordning i stand med hensyn til veteran, lettere ombyggede og totalt ombyggede biler. Denne forsikring skulle også gerne komme til at gælde for nyere biler og til rimelige priser.
Vi er også i gang med at få stablet en arrangement-forsikring på benene. Den kommer til at ligne den som MhS har. Det er ikke nogen helt let opgave, da forsikringsselskaber, som I sikkert alle ved, ikke altid er helt nemme at bide skeer med. Men vi tror og håber at det kommer på plads i meget nær fremtid.

John Almy arbejder på en sag om en transportskade på en importeret bil. En speget sag, men John er ikke den der gi’r op over lidt modstand.

Holger har taget kontakt til South Island Cruisers, i daglig tale SiC, som har meldt sig ud af FDA. For at få at vide hvorfor de har meldt sig ud og vil prøve at få dem til at ændre mening.

Helle knokler som en lille hest, hver gang hun får en opgave, så som bestyrelsesreferater.

Boble er gået på STAND-BY

Michael Krag tager kontakt til Dansk Folkeparti mht. hvordan det går med benzinafgiften.

FDA-medlemskortene er lavet og klar til at blive udleveret til medlemmerne. Så hvis din klub har betalt FDA kontingent, så kontakt næstformanden, Holger, for at få kortene udleveret.
Peter Skjold kom med en god ide, og Jeg vred derefter armen rundt på ABC’s formand for at få noget rabat på indgangen til Viking Run. Det lykkedes og der gives 20,- kr. pr. FDA-medlemskort. Det er derfor MEGET vigtigt at I får de kort udleveret.
Vi håber at andre klubber vil være villige til at følge ABC’s gode eksempel og gøre det samme, sådan at der er en fordel i at være med i FDA . I skal jo tænke på, at de 20 kr. som ABC giver i rabat, svarer et års medlemskab af FDA.

Vi har fået trykt T-shirts og Sweatshirts til bestyrelsen……Vi synes jo det er vigtigt at I derude kan kende os fra FDA når vi ses på div. træf og udstillinger.

Peter Skjold, han kører kasserer-posten med hård men retfærdig hånd, hvilket helt sikkert ikke er nogen let opgave.

Om vores nye web-master kan jeg kun sige, at det er en mand med styr på tingene.
Nu hvor han har fået ryddet kraftigt op i div. ting og sager, så den er nem og overskuelig, må det ligesom være op til alle jer KÆRE medlemmer at benytte jer af den og komme med indput / ideer til at gøre hjemmesiden endnu bedre.

I den kommende weekend d. 11-13/6 er jeg og Peter Skjold at træffe på American Wheels Meet i Aalborg. Så hvis I skulle komme forbi og få lyst at hilse på FDA’s formand og kasserer så er det i Aalborg det sker. Vi kan findes i FDA-campingvognen.

Turen for mig og min kone, starter allerede onsdag, hvor vi kører fra Amager til Fredericia, hvor vi overnatter hos Peter Skjold, han har lovet mig at han vil vise mig nogle pragtfulde køretøjer. Som jeg håber, er AMERIKANSKE. Tidligt torsdag morgen, drager vi videre og det skal lige indskydes at vi kører i en Chevrolet Biscayne fra 1959. Vi kører mod Thisted hvor jeg har lovet at besøge en nystartet klub, fordi de gerne vil vide noget om FDA, fordi de påtænker medlemskab. Torsdag nat overnatter jeg hos min fætter Ib, som bor i det område. Fredag påtænker jeg så at drage videre til Aalborg-træffet, hvor jeg så er at træffe hele weekenden. Håber selvfølgelig at solen vil kaste sine stråler på os og at Aalborg-klubben får et rigtig godt træf.

Med venlig FDA-hilsen og med håb om en kanon sommer.

Formanden, Dennis

Facebook Status

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.
Medlemsklubber
Gamle Indlæg
Hvem er Online
 • 0 medlemmer.
 • 3 gæster.