Formandens klumme

Hej med Jer

Sommeren er på sit højeste, og for dem som ikke syntes garagen er det bedste ved amerikanerbilen, ja så er det højsæson. Vi skal ud at køre. Mulighederne er enorme, en tur i klubben, til træf, på sommerferie, eller måske bare en tidlig sommermorgen ned til bageren og hente friskt morgenbrød til familien, som stadig ligger og sover.

Der er træf hver weekend i Danmark, Sverige, Norge eller Tyskland. Pak familien og bilen og giv jer selv en oplevelse for livet. Alt ligger derude og venter på jer, så se at komme af sted. En sommerferietur i bilen er heller ikke at forglemme. Man skal bare huske, at bilen er 35 år gammel, så en god forberedelse og planlægning er ikke af vejen inden man drager af sted. Har selv gjort det mange gange og det kan varmt anbefales.

På weekendtræf i det danske landskab er heller ikke det værste der kunne ske. Der holdes mange flotte og godt gennemførte træf i øjeblikket, spring ud og prøv, hvis du ikke allerede har været der. En paraply, et par gummistøvler, et velemprineret telt, en campingvogn, en varm trøje, en booster og en oplader til mobiltelefonen, er dog nogen gode ting af have ved hånden, hvis weekenden skal være vellykket.

FDA kan dog hjælpe hvis det skulle gå galt. Hvis du henvender dig ved FDA campingvognen er her nogen af de ting vi kan hjælpe med: Et smil, en sludder over en kop kaffe, et plaster, en hovedpinepille, en booster, et stykke værktøj, et alkometer, en regnfrakke og meget andet godt. Vi er til for dig der er medlem af FDA, så brug os.

Vi har i øjeblikket et problem med vores Håndbøger. Har din klub betalt, men ikke fået håndbøger, så henvend dig ved FDA campingvognen og få dem udleveret. Vi har desværre kun 200 Håndbøger tilbage, men skal bruge 400, så der vil være nogen der kommer til at mangle i år. Det kan vi dog afhjælpe ved, at din klub tilbageleverer dem i måtte have liggende. Tag dem med på træf og aflever dem ved FDA campingvognen eller ring et af vores bestyrelsesmedlemmer op, så tager vi imod dem med kyshånd.

En anden opgave i FDA er vores afgifter. FDA mærker en stigende utilfredshed ved vurderingerne af vores biler, og kan se, at der er en stor ulighed. Vi har derfor igen taget kontakt til ministeren for endnu en kommentar. Vi har endnu engang vedlagt bevismateriale og er spændt på hans svar, når han kommer tilbage fra sommerferie.

Drej nøglen. Hvis der intet sker, slå op i FDA Håndbogen og søg noget hjælp. Hvis den starter kør ud i sommerlandet og nyd livet. Regner det, gå en tur på FDAs nye hjemmeside og slå tiden ihjel eller tænd for vinduesviskerne.

Fortsat god sommer.

Jeres formand

John Almy