Formandens klumme

Hej med jer derude

Bedst som alt er på sit højeste, er det ved at være slut. Når du læser dette info, ja så er sommerens sidste weekendarrangement, nemlig Odin Cruising allerede overstået og så kan man godt gemme telt og campingvogn væk indtil næste år, eller hvad? – Personligt har jeg en lille flok gode nære venner, som jeg er meget sammen med, vi nægter. Vi plejer at putte fiskestangen ind i campingvognen og drage af sted første weekend i oktober. Vi plejer, at tage på en campingplads, så dem der ikke køre med campingvogn kan leje sig en hytte. Det plejer, at være dejligt vejr, og det er ikke så få gange, vi faktisk har siddet i T-shirt og spist morgenmad om søndagen.

Hvad med, at drage en tur til Tibro i Sverige til Vintermarket sidste weekend i oktober? Vi gjorde det sidste år i amerikanerbil, med et par overnatninger. Her er det en god ide, at have varmeapparatet i orden. I øvrigt boede vi på et vandrehjem i Tibro, sikkert en god ide, da det var frostgrader om natten.

En del endagsarrangementer har vi dog tilbage. De strækker sig jo helt ind i oktober måned (se FDA træfkalender) så der er heldigvis en del, at glæde sig til endnu.

Var dine viskere for resten i orden i år? Man må vist sige vi fik brug for dem. Jeg havde heldigvis lige købt nye og var MEGET taknemmelig for det. Hvis ikke, så er det i hvert fald din egen skyld. Jeg slog lige op i FDA håndbogen, fandt en annoncør, købte mig et par og fik endda 10 %.

Når vi nu er ved FDA håndbogen, har du fået din? Det lykkedes os heldigvis, at spare de mange kroner, til en gang genoptryk af bogen, da klubberne var flinke til, at afleverer tilbage. Tak for det. Hvis du ikke har fået din, så prøv lige, at henvende dig i din klub, det kan være bogen enten stadig ligger der og venter på dig, eller også har din klub (en af få), endnu ikke har betalt kontingent. Det kan Ifølge med i på hjemmesiden, hvor kan man se hvem der endnu ikke har betalt.

Når vi nu er ved de penge, så afholdte vi bestyrelsesmøde i weekenden under Odin. Det plejer vi. Så stak vi af til deres klublokaler kl.11 og var tilbage igen kl.15. Vi har set på vores halvårsregnskab og lagt budget for resten af året. Vi har også snakket lidt om at sætte et reklamebanner på vores hjemmeside, som vore sponserer i håndbogen og på campingvognen vil få mulighed for at købe sig ind på.

Der er blevet skrevet brev til ministeren vedrørende vores vanvittige afgifter. Der er igen også skrevet og rykket for små nummerplader, samt anmodet om at få 2 kvadratiske nummerplader uden at skulle ansøge om dispensation først. Vi kæmper også videre med forsikring til de ombyggede og nyere hobbybiler og har allerede været i dialog flere steder. Vi er også i gang med en forsikring, lig den der findes for MHSs medlemmer, der dækker ved uheld på træf og arrangementer.

Med andre ord, FDA ligger ikke på den lade side, selvom det har været sommer og vi har haft travlt med at køre, men vi kan sagtens klare to ting på en gang.

Skynd dig ud at køre, solen skinner endnu og din forsikring dækker stadig.

Venlig hilsen

Jeres formand
John Almy