Formandens klumme

Kære medlemmer.

Så er Fast and Furious udstillingen overstået og det blev en stor succes.
Udstillingen blev besøgt af små 20.000 tilskuer og det var arrangørerne godt tilfreds med. Der blev en portion penge i overskud, som flyttes op til Vandel til ”Danish Midsummer National”, som afholdes 22-24. juni. ”Danish Midsummer National” bliver en kæmpe arrangement, hvor der både er ræs, træf, fest og meget meget mere.
Det er i øvrigt sammen weekend hvor der er ”Cats Cruising and Meet” i Viborg, hvor FDA campingvognen kommer.
FDAs campingvogn var i øvrigt også på ”Fast and Furious” i Fredericia hvor den var godt besøgt. Vi havde ca. 50 FDA amerikanerbiler på udstillingen. I alt i vores hal var der 65 amerikanerbiler.
Vi havde fået lavet en rigtig flot hal, med flotte stande. Tillykke til Route 66, som vandt udstillingens flotteste stand. De blev præmieret med en rejse til Las Vegas. Der var i øvrigt flere amerikanere der vandt. Tillykke til Jer(ingen nævnt, ingen glemt).
Arrangørerne truer i øvrigt med en ny udstilling til næste år. De har også meldt sig ind i FDA som interessegruppe.

FDAs bestyrelse laver selvfølgelig også andet, end at kører rundt med campingvognen.
Vi arbejder for tiden med bla.:
Kørerdag Grundlovsdag, afgifter, nummerpladestørelser, kontingentindbetalinger, annoncørindbetalinger, udlevering af FDA håndbogen, ny forsikringsordning, ny hjemmeside og meget, meget andet.

Besøg FDA campingvognen på Turtle Ball her d.18. til 20. maj og få en kop kaffe og en snak med os.
Denne dag vil der i øvrigt også blive udleveret Fast and Furious T-shirt til dem der havde en amerikanerbil med til Fast and Furious. (så længe lager haves).

Vi ses
Venlig hilsen
Formanden
John Almy