Lidt af hvert

Low Riders lever endnu, så her er lige det sidste nye fra os.

Hejsa.
Jeg vil lige opdatere alle læsere og bidragsyderer om, hvad der foregår i LRCC.
Dette med den begrundelse, at ved de sidste mange træf vi har deltaget i, er vi gentagne gange blevet spurgt om hvordan det går os i LRCC.

Jeg vil lige starte med at sige Road Runners i Randers mange TAK for den opbakning de udviste ved, at lave en indsamling til klubben ved, at stille en flot dekoreret sparebøsse op på baren, hvor folk kunne smide penge i, hvis de havde lyst. Der blev overrakt 1640,75 kr + en norsk krone og en polet til en indkøbsvogn fra Fakta ved træffets afslutning. Vi takker mange gange de bidragsydere der har "spyttet i bøssen".

1. Vi leder stadig med lys og lygte efter et lokale, som er stor nok til at kunne rumme os ca 150-200 m2. Vi vil ikke have et lokale med værksted. (Er svært at finde noget i det hele taget).

2. Vi forhandler med forsikringsselskabet Tryg om beløbets størrlese og i sidste uge gik det i hårdknude og måtte afbryde forhandlingerne, men vi tror vi er ved at nå til enighed nu.

3. Vi får flere og flere medlemmer trods de manglende lokaler.

4. Vi afholder fødselsdags orienteringsløb, som planlagt dog er det flyttet til søndag d. 9/9 fra kl 11 – 18 i stedet for lørdag d. 8/9. se forsiden på vores hjemmeside: www.lrcc.dk

5. Vi har stadigvæk den klubånd vi hele tiden har haft og alle vil stadigvæk det hele selvom der mangler lokaler.

6. Vi har planlagt i sept. at vi cruiser hver fredag fra Mc Donalds / Lidl's p-plads. Kl 19.30 Vi kører i samlet flok til en eller anden distanation som "barmanden" vælger. Eks. garagebesøg,
eller bare en tur i den gode danske sensommer.

7. Vi har kommende lørdag d 1/9 planlagt en udstilling ved Edika sammen med Vejleklubben, hvor vi starter fra vores nedbrændte lokaler kl 12.30 og kører i samlet flok til Edika, hvor vi får mad og 6 fl. vin for at udstille vores biler i nogle timer.

8. Det handler om at være kreativ og ikke gå i stå. Vi har planlagt go-cart ræs på Vandel flyvestation d 15/9 kl 15 – dog er der tilmelding senest d 9/9.

9. Der arrangeres bowlingaften i okt.

10. Generalforsamling afholdes som altid d. 1 lørdag i November måned osv osv

Håber dette kan give et billede af at vi stadigvæk er en aktiv klub trods de manglende lokaler.

På Low Riders Car Clubs vegne – Malene ;-)

Oktaner i blodet og bly i foden – tilbage med håret og afsted det går…… smiley4