Referater

Referat Bestyrelsemøde 15/4-2018

Referat Bestyrelsemøde 15/4-2018

Pkt 1  Godkendeldelse af referat ok. Men mangler stadigvæk referat fra Mads.

Pkt 5 Webmaster har bedt om at få dette punkt op først…webmaster vil tilmelde fda til et firma der kan klare vores mange mail i deres system, nu når vores eget system ikke kan magte det, det syntes bestyrelsen at vi skulle tilmelde os til.

Mads rytter op på one Drive.

Pkt 2 Konstituering af bestyrelse, Mads Bank Næstformand, Niels Kruse Bestyrelse medlem tager sig af campingvogn, Michael Kjøller & Henning petersen står for kontakt til klubberne ændringer osv,Desuden tager Henning Petersen sig også af forsirkrings delen i FDA, Carsten Jacobsen forsætter som Seketær,Rene olsen sup.. vil gerne hjælpe lidt med campingvogn..Lotte Elsholm Webmaster tager sig af opdate på hvores Webside og udsendelse af nyhedsbreve.

Pkt 3 Håndbog klar til at blive sendt ud om 14dg.

Pkt 4 medlems kort er klar til udsendelse der er pt trykt 1788 kort.

Pkt 5 Det køre men lidt problemer med banken men det skulle der komme styr på, Dennis formand sender lige den gamle aftale fra jacob Lynegaard til kasserer Dennis Andersen så vi kan få en ny aftale på plads vdr reklame på siden af campingvogenen.

Pkt 7 Høringer….Møde med Mhs/FDM/DSRA/SKAD/DASU 19/4-18 der vil der blive lagt op til at vi skal i samerarbejde på at få fjernet den nye voldsomme benzin afgift på uoriginale køretøjer..mere info undervejs..

Pkt 8 Henning arbejder på om der er muligheder for at skabe en bedere forsirkrings ordning.

Pkt 9 Facebook køre ok

Pkt 10 der er ikke noget under dette punkt.

Pkt 11 Dennis formand kontakter Burning Wheels

Pkt 12 Niels Udsender en vagtplan vdr de træf camping vogenen skal på i år. Mads & Carsten vil gerne prøve at passe Campingvognen til vetranmessen i okt.

Pkt 13 Bestyrelse møder i 2018…15/4…3/6…4/8..16/9..4/11..6/1.. og den 26/1-2019 generalforsamling hos Road Reebel…

Pkt 14 der er intet under dette punkt…

Takker for at godt møde.

Dennis