Referater

Referat bestyrelsesmøde d. 10.4.16

Referat bestyrelsesmøde d. 10.4.16

 1. Der bliver lavet referat fra bestyrelsesmødet d. 7.2.16 (Peter Kastoft). Derfor er referat ikke godkendt.
 2. Peter Kastoft sender opgørelse på håndbog (annoncører / priser på annoncer). Håndbogen er færdig.
 3. Kun 2 klubber mangler medlemskort, der er uddelt ca 2600 medlemskort.
 4. Hjemmesiden kører som den skal.
 5. Konto, saldo, skyldnere. De fleste har betalt, har kassereren meddelt.
 6. Vi var til møde hos Preben Egelund, omkring ombygning af biler og mc (Dennis, Peter og Stig). Det udmøntede sig i, at høringsfristen blev udsat, men selve regelerne skulle sættes i gang d. 1.7.16, der kan være tvivl om det sker.
 7. Forsikring, er pt i gang med AROS forsikring om et bedrer tilbud end det vi har.
 8. FaceBook, det kører som det skal.
 9. Teknisk rådgiver, Stig er i gang med at undersøge om vi kan få en tuf-godkendelse på gevindundervogn. Godkendelse af anhængertræk bliver lempet d. 1.7.16 så hvis man kan komme med dokumentation på en bil magen til, vil det være ok. Stig forklarede omkring høring der er kommet vedr chiptuning, at det er fabrikanten og reperatøren der kan blive straffet. Tro og love erklæring omkring dette skal der skrives under på fra kundens side, at det kun er til banekørsel og den skal gemmes i 5 år, så skulle man være straffri.
 10. Campingvogn, Vagter er mere eller mindre på plads. Der indskærpes at et medlem fra FDA’s bestyrelse ikke kan passe campingvognen til egne træf. Rene og Mads snakker sammen omkring US Car camp. Der er sat en deadline 1.7.16. Viking Run, der er delte meninger i bestyrelsen, om campingvognen kommer ind i en hal, om vi ikke blier for anonyme. Flertal i bestyrelsen vil helst stå på åben plads. Men det vil Niels undersøge om det kan lade sig gøre. Viking Run, kører tors-søn, begge dage incl. Reservehjul til vognen vil blive bestilt og der vil blive undersøgt forsikring samt vejhjælp til vognen.
 11. Tøj opfølgning, kun Stig mangler at få skjorte og jakke

12 Anders forslag kan vi ikke tilslutte os, da det vil blive for dyrt.

Forslaget indsat.

Hej alle Jeg kommer ikke til mødet d.10-4-2016. Har dog et forslag til bestyrelsen, som måske er relevant. Det er vedr. campingvognen og de nogen gange lange flytninger, som ikke altid er let løst.

Kunne man forestille sig at blive medlem af enten Dansk vejhjælp eller Viking ? Måske Viking vil være nemmere at lave en aftale med, da de er et mindre firma. Er godt klar over at man normalt skal være kørt i stykker, for at få assistance, men det kunne da være et forsøg værd. Hvis det er en mulighed, er det sandsynligvis ikke dyrere end 2 til 3 lange ture på tværs af landet med kørepenge, til et bestyrelsesmedlem.Med venlig hilsen

Anders Gregersen

 

Dennis, formand FDA