Formandens klumme

Så er den mørke tid for alvor over os

Så er det nu tiden er inde til, at tage fat i sommerens skavanker på amerikaneren. Husk tiden går hurtigt nu og inden 1. januar skulle du gerne være færdig med at skille ad, så man kan få samlet færdig inden 1. maj. I FDA har vi lige haft bestyrelsesmøde på Fyn og vi er nu ved, at forberede bla. generalforsamlingen. Den skal jo i år holdes hos Route 66 i Jylland, med efterfølgende fest. Husk at tage soveposer med, de lover et brag af en fest. Tilmeldingen til generalforsamlingen sker, ved, at udfylde tilmeldingslister som Jette er ved, at sende ud. Der er også en rubrik, hvor I skal skrive antal medlemmer I er i klubben lige nu. Det er bla. for, at sikre os, at vi for bestilt det rigtige antal Håndbøger. Husk med hensyn til Håndbogen, at Arne er i fuld gang, så er der noget I vil have med i Håndbogen, så er det nu I melder ud til Arne.
På tilmeldingslister skriver I også, hvis I har kandidater til den nye bestyrelse. Kik jer nu godt omkring i klubberne. Der skal bruges nye bestyrelsesmedlemmer og lidt kampvalg er ikke, at gå af vejen for. Husk I må gerne tage de nye bestyrelseskandidater med på generalforsamlingen, også selvom I så bliver 3-4 stk. der kommer. Det nytter ikke noget, at læne sig tilbage og sige, at det går nok, for det passer ikke. Det gør det ikke uden jeres involvering.
Pas også på med træfdatoerne i år. Der bliver mange både træf og ræs. Brug FDAs kalender til, at taste jeres arrangement ind i, så andre kan se hvornår I agter at afholde noget. Der kan godt blive gang i den til næste år, med alle de datoer der allerede er, feks. i august 2008.(se tråd på FDAs hjemmeside) Det må vi tage op på generalforsamlingen, hvis det ikke løse sig selv.
Husk at få sendt jeres tilmelding. Det kan ikke være rigtigt, at Jette skal bruge al sin kostbare tid på at rykke jer. I må vide hvem der får posten. Få fat i ham, og bekræft, at han får tilmeldt jer.

Kan I ikke også lave en folder om Jeres klub. FDA er nu ved, at producere en folder, som skal med os rundt på træffene, som handler lidt om vores kultur mm. Det er nemlig meget tit, at folk spørger til jeres klubber og gerne vil have lidt med hjem fra træf, udstillinger og lignende. Før hen havde vi en A4 side i en plastiklomme med lidt på for og bagside, hvor publikum kunne stå og læse om de enkelte klubber. Tag den med på generalforsamlingen, så vil vi have den med i campingvognen i næste sæson.
Husk vi skal bruge nye bestyrelsesmedlemmer til generalforsamlingen. I næste indlæg først i december melder jeg ud for hvem. En anden ting jeg melder ud her på forsiden er også hvilke klubber, der af en eller anden grund, stadig ikke har betalt kontingent, selvom de både er rykket mundtlig og skriftlig.
Slutteligt vil jeg gerne endnu engang, benytte lejligheden til, at takke alle dem der dukke op til min fødselsdag i ACCs lokaler d.3. november og samtidig sige tak for alle de fine gaver.

Venlig hilsen

Jeres formand

John Almy