Formandens klumme

Så er det bare med at komme igang

Vinteren er over os og det er tid til, at komme i gang med bilen. Mange små drillerier fra i sommers, som ikke lige blev rettet, af frygt for at misse en tur, skal laves nu.

Jeg afsluttede selv sæsonen med en tur til Powers ”Vintermarknat”i Tibro her d. 28-29 oktober og der blev lavet en liste på vej hjem. Ingen ordentlig varme (vi kørte i frostvejr), et instrumentbræt der raslede, udstødning der bankede på i bunden osv. osv., så nu er det bare i gang. Der er selvfølgelig også de andre ting man havde planlagt, så der er ingen grund til, at vente.
FDA venter heller ikke på noget. Vi er også i fuld gang. Har lige haft campingvognen i Fredericia med noget af en ny indendørs udstilling. Resten til udstillingen skulle gerne være leveret til april, når vi igen kommer derover.
FDA trykker stadig på, når vi snakker nummerplader. Der bliver snakket om nye EU plader og her har vi i Rigspolitiet, lagt billet ind på den amerikanske størrelse.
Det er samtidig også blevet endnu lettere at få 2 kvadratiske. Se indlæg på FDAs hjemmeside.
Vores mand i Folketinget bliver stadig presset vedrørende vores latterlige og komplicerede afgiftssystem. Vi har igen skrevet til ham, og lagt bevismateriale med. Foreslår en fast afgift for biler over 35 år, svarende til administrations omkostningerne.
Arbejder med en mere bred forsikringsordning, Der både varetager nyere amerikanere, der kun bruges til hobbykørsel, samt ombyggede amerikanere og yngre chauffører.
Vi ved godt i FDAs bestyrelse, at vi ikke kan trylle med de nævnte opgaver. Men en ting er helt sikkert. Hvis vi ikke gør noget, bliver vi i hvert fald ikke hørt.
Husk også, at vi mangler en person med gode EDB færdigheder. Søren mangler hjælp, og det skal bare være NU !!!!!.

Op ad sofaen ned og besøg din klub, den er der stadig og venter stadig på dig.

Venlig hilsen
FDAS bestyrelse

Formanden
John Almy