Formandens klumme

Sommeren er forbi

og dermed er det slut med træf for i år, som hovedsagligt havde fremgang i antallet af fremmødte biler. En stor tak til alle jer som knokler for at lave nogle gode træf så vi kan samles om vores fælles interesse, og så menigmand kan komme og se de flotte biler og måske selv blive interesseret i at købe sig en amerikanerbil.

FDA´s campingvogn har været meget ude til træf i år, og den har været godt besøgt. Der kommer altid folk og spørger hvordan man kommer igang. Det er alt fra: hvor finder jeg en bil, hvad koster det, hvor finder jeg reservedele, hvem kan reparere den, hvor kan jeg forsikre den, osv. Svaret på alle disse spørgsmål er at vi anbefaler  at de melder sig ind i en FDA klub. 

Selvom træffene er ovre for i år skal I huske at der stadig er mange arrangementer rundt omkring i klubberne, mange af dem kan ses i kalenderen her på siden. 

Vi har afholdt bestyrelsesmøde i forbindelse med Odin Cruise & Meet. Referatet vil være her på siden inden for en uge. Læs  bl. a. om de ændringer, der er sket i bestyrelsen på det seneste.

Til alle jer rundt om i klubberne som endnu ikke har et login til FDA´s hjemmeside, kontakt jeres klubadmin. Hvis I ikke har en klubadmin, kontakt FDA´s webmaster, så vil han være jer behjælpelig med at få det på plads.

Venlig hilsen

Arne P. Osbahr